Doctorado en Ciencias en Alimentos
Instituto Tecnológico de Veracruz
Líneas de Investigación
-Bacterias acido lácticas, probióticos y protectores contra toxinas naturales
-Determinación de toxinas en alimentos
Miembro del Sistema Nacional Nivel I
Trabajos recientes:
Effect of Pasteurization, Freeze-drying and Spray Drying on the Fat Globule and Lipid Profile of Human Milk
A. Cavazos-Garduño, J.C. Serrano-Niño, J.R. Solís-Pacheco, J.A Gutierrez-Padilla, O. González-Reynoso, H.S. García2, B.R. Aguilar-Uscanga Journal of Food and Nutrition Research, 2016, Vol. 4, No. 5, 296-302 Publishing DOI:10.12691/jfnr-4-5-5
In vitro reduced availability of aflatoxin B 1 and acrylamide by bonding interactions with teichoic acids from Lactobacillus strains
J. C. Serrano-Niño; A. Cavazos-Garduño; F. Cantú-Cornelio; A. F. Gonzalez-Cordova; B. Vallejo-Cordoba; A. Hernandez-Mendoza; H. S. García LWT - Food Science and Technology, ISSN: 0023-6438, Vol: 64, Issue: 2, 1334-1341, Year 2015
M.G. Sánchez-Otero, C.N. Méndez-Santiago, F. Luna-Vázquez, I. Soto-Rodríguez, H.S. García, J.C. Serrano-Niño. (2017). Assessment of the dietary intake of acrylamide by young adults in México. Journal of Food and Nutrition. Research Science and Education. Journal of Food and Nutrition Research. 5(12): 894-899. doi: 10.12691/jfnr-5-12-3.